ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ
ΓΙΑ ΤΟ PROFERTIL®

Οι Ειδικοί Γονιμότητας σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται την evidence-based, πατενταρισμένη
σύνθεση του PROFERTIL® και την κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητά του,
αλλά τίποτε δεν είναι πιο πειστικό από το να δουν την αποτελεσματικότητά του στους ίδιους τους ασθενείς τους.
Ακούστε τι έχουν να πουν οι Ειδικοί σχετικά με τις εμπειρίες τους με το PROFERTIL®

Facharzt für Urologie / Vorstand der Urologischen Abteilung, Landesklinikum Thermenregion Baden

Δρ. Claus Riedl

Specialist in Urology / Director of the Urology Department at Landesklinikum Thermenregion Baden

«Πολύ σημαντικό είναι το ζήτημα της “βλάβης στο DNA στα σπερματοζωάρια”, το οποίο αποτελεί αντικείμενο πολλών ερευνών στην εποχή μας. Αν και η παραγωγή σπέρματος του άνδρα είναι ανεξάντλητη, η ποιότητα σπέρματος μειώνεται με την ηλικία. Μελέτες έχουν αποδείξει ότι το PROFERTIL® προστατεύει το σπέρμα από βλάβες στο γενετικό υλικό (DNA). Το “εύθραυστο DNA” εμφανίζεται με αυξητική τάση στην παραγωγή σπέρματος από την ηλικία των 35 ετών. Αυτό σημαίνει ότι το PROFERTIL® προστατεύει το γενετικό υλικό που κληροδοτούμε στην επόμενη γενιά και προσφέρει τις βέλτιστες συνθήκες για να έχουν τα παιδιά μας ένα καλό ξεκίνημα στο ζωή».

Univ.Prof. Dr. Wilfried Feichtinger, IVF Institut für Kinderwunsch, Wien / Wunschbaby, Institut Feichtinger

Δρ. Wilfried Feichtinger

IVF Institute for Fertility, Vienna / Wunschbaby, Institute Feichtinger

«Οι μισές αιτίες της υπογονιμότητας εντοπίζονται στους άνδρες και ένα σημαντικό ποσοστό τους σχετίζονται με φτωχά αποτελέσματα σπερμοδιαγράμματος. Εάν είναι δυνατό να επιβεβαιώσουμε περαιτέρω τα προσδοκώμενα αποτελέσματα για τον αριθμό και την ποιότητα των σπερματοζωαρίων όπως έδειξε η μελέτη Imhof για αυτό το συμπλήρωμα, θα μπορούσε να μειωθεί η ιατρική προσπάθεια που απαιτείται για την ανδρική υπογονιμότητα».

Dr. Josef Zech, Private KinderwunschClinic, Innsbruck / Private Kinderwunsch Clinic, Dres. med.

Δρ. Josef Zech

Ινστιτούτο για τη Γονιμότητα IVF, Βιέννη / Wunschbaby, Ινστιτούτο Feichtinger

«Στα 25 χρόνια που εργάζομαι ως ιατρός ειδικευμένος στην αναπαραγωγή, έχω συναντήσει πολλές αποτυχημένες προσπάθειες για τη βελτίωση της ποιότητας της εκσπερμάτωσης. Το PROFERTIL® κατά τη γνώμη μου αποτελεί τον πρώτο επιστημονικά επαληθευμένο συνδυασμό ενεργών συστατικών που βελτιώνει την ποιότητα σπέρματος. Η ολιγοσπερμία, η τερατοσπερμία, η ασθενοσπερμία αποτελούν μόνο ένα μέρος του “ανδρικού παράγοντα”. Είμαι πεπεισμένος ότι θα υπάρξουν πολλοί μετρήσιμοι παράγοντες στο μέλλον που θα ωφεληθούν από τέτοια μικροθρεπτικά συστατικά» .

Dr. Erik Randall Huber, FEBU / Facharzt für Urologie

Δρ. Erik Randall Huber

FEBU / Specialist in Urology

«Φυσικοί (θερμότητα, τραυματισμός), χημικοί (κάπνισμα, φαρμακευτική αγωγή), ανατομικοί (κιρσοκήλη) και μολυσματικοί παράγοντες μπορεί να προκαλούν κατάτμηση στην αλυσίδα του DNA στο σπέρμα. Έτσι, το σπέρμα έχει περιορισμένη ικανότητα να γονιμοποιήσει ένα ωάριο και, ακόμη κι εάν αυτό συμβεί, υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος αποβολής. Νέες επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι περίπου τα μισά άτεκνα ζευγάρια που επιθυμούν να αποκτήσουν παιδιά εμφανίζουν κατακερματισμό DNA του σπέρματος. Η ανάλυση του βαθμού κατακερματισμού του DNA σπέρματος είναι συνεπώς ένα σημαντικό συμπλήρωμα στο σπερμοδιάγραμμα. Ωστόσο, είναι ακόμη πιο σημαντικό να προσφέρουμε κατάλληλη υποστήριξη σε αυτές τις περιπτώσεις, με σκοπό να πραγματοποιήσουμε την ευχή των ανθρώπων να αποκτήσουν παιδιά.

Η μελέτη “Μείωση του Δείκτη Κατακερματισμού DNA έπειτα από Συμπλήρωμα Μικροθρεπτικών Συστατικών” έδειξε ότι το PROFERTIL® μείωσε σημαντικά τον κατακερματισμό του DNA του σπέρματος έπειτα από 3 μήνες χρήσης. Με το PROFERTIL®, οι ουρολόγοι μπορούν επιτέλους να προσφέρουν στους ασθενείς τους μια επιλογή για την αντιμετώπιση της ιδιοπαθούς υπογονιμότητας με επιστημονικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα».

Prim. Univ.-Doz. Dr. Martin Imhof, Gynäkologe, Chefarzt Klinikum Korneuburg, IMI Zentrum für Kinderwunsch

Δρ. Martin Imhof

Γυναικολόγος, Διευθύνων Ιατρός στην Κλινική Korneuburg / Κέντρο Γονιμότητας IMI

«Οι αιτίες της υπογονιμότητας εντοπίζονται στους άνδρες και στις γυναίκες σχεδόν με την ίδια συχνότητα. Αυτό σημαίνει πως είναι πολύ σημαντικό να εξεταστεί αρχικά το ανδρικό σπέρμα με σπερμοδιάγραμμα στην αρχική φάση της αγωγής. Εάν προκύψει ότι η αιτία εντοπίζεται στον άνδρα, η αντιοξειδωτική αγωγή μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τις παραμέτρους της ανάλυσης σπέρματος. Η αποτελεσματικότητα της ειδικής σύνθεσης που παρέχει το PROFERTIL® έχει αποδειχθεί σε κλινικές μελέτες σε χιλιάδες άνδρες. Τα αξιοσημείωτα αποτελέσματα σε αυτές τις μελέτες είναι πιθανότατα η πιο πειστική αιτία για τη συνταγογράφηση του προϊόντος σε περιπτώσεις ανδρικής υπογονιμότητας».

Τι λένε τα ζευγάρια για το PROFERTIL®;