ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ
ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ

«Από 9 εκατομμύρια σε 27 εκατομμύρια σπερματοζωάρια σε 8 Εβδομάδες»

«Αρχικά έγινε το υπερηχογράφημα και τα υπόλοιπα έγιναν πολύ γρήγορα. Ευχαριστώ PROFERTIL®!»

MARKUS P.

Παρακαλώ κάντε κλικ στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ
ΓΙΑ ΤΟ PROFERTIL®

«Η επιθυμία μας για παιδί εκπληρώθηκε»

Οι κάψουλες είναι σπουδαίες. Είχαμε ήδη προσπαθήσει για παιδιά για ένα διάστημα (περίπου 2 χρόνια). Αφού είχα πάρει περίπου τα 3/4 μιας συσκευασίας, η γυναίκα μου έμεινε έγκυος. Είναι εύκολο να το παίρνετε το πρωί μετά το πρωινό – χωρίς παρενέργειες – και το μικρό μας είναι τώρα 4 εβδομάδων. Μπορώ σίγουρα να το συστήσω. Σπουδαίο!

Πηγή: shop-apotheke.at

“Ουάου!”.

Αυτές οι κάψουλες είναι πολύ καλές. Μετά από μια μακρά ασθένεια, ήθελα να κάνω παιδιά. Για κάποιο λόγο, δεν πήγε καλά, παρόλο που η σύντροφός μου και εγώ ήμασταν και οι δύο υγιείς. Αλλά πήρα το Profertil τακτικά και τελικά γίναμε γονείς.

Πηγή: medpex.at

«Έγκυος, χάρη στο PROFERTIL®!»

Για τους άνδρες, υπάρχουν λίγα που μπορούν να γίνουν εάν το σπερμοδιάγραμμα είναι κακό. Αυτό συνέβαινε με εμάς, και γι’ αυτό παρήγγειλα το Profertil. Ο σύζυγός μου είχε OAT2, ένα σπερμοδιάγραμμα που ήταν κακό σε όλες τις παραμέτρους, και προσπαθούσαμε να μείνω έγκυος για 2 χρόνια. Αμέσως μετά το κακό σπερμοδιάγραμμα, αγόρασα Profertil. Μετά από 8 εβδομάδες, υπήρξε ήδη σαφής βελτίωση του αριθμού των σπερματοζωαρίων, της κινητικότητας του σπερματοζωαρίων και του σχήματος των σπερματοζωαρίων. Και μόνο 2 εβδομάδες μετά από αυτό, το θαύμα: Εγκυμοσύνη!

Πηγή: amazon.de

“Δούλεψε για τον άντρα μου.”

Γεια σου Μπιάνκα,
Ο σύζυγός μου είχε αύξηση του αριθμού των σπερματοζωαρίων από περίπου 8 εκατομμύρια σε λίγο πάνω από 20 εκατομμύρια σπερματοζωάρια ανά ml. Το αποδίδουμε στο Profertil, το οποίο πήρε σύμφωνα με τη σύσταση του γιατρού μετά τη διάγνωσή του. Αυτό που μας έπεισε εκ των προτέρων: οι μελέτες. Μας ακούστηκαν έγκυρες. Είναι σπάνιο για μελέτες να αποδεικνύουν τα “αποτελέσματα” των συμπληρωμάτων διατροφής. Επιπλέον [με τη λήψη του Profertil], δεν πηγαίνουμε στη σάουνα, ούτε πιέζουμε τον εαυτό μας, και δεδομένου ότι μερικές φορές μπορώ να γίνω λίγο σχολαστική, ψεκάσαμε ακόμη και το κρεβάτι μας με σπρέι κατά των ακάρεων. Σου εύχομαι καλή επιτυχία!

Πηγή: schwangerschaft.gofeminin.de

«Εμπειρία με PROFERTIL®»

Γεια σε όλους, μόλις βρήκα αυτό το φόρουμ. Ο σύζυγός μου και εγώ προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδιά για 4 χρόνια, χωρίς επιτυχία. Στην αρχή, πιστεύαμε ότι οφειλόταν σε εξωτερικούς παράγοντες άγχους στη ζωή μας, καθώς και οι δύο ταξιδεύουμε πολύ για δουλειά, αλλά όταν ο σύζυγός μου πήγε στο Γιατρό του για Σπερμoδιάγραμμα, ακούσαμε άσχημα νέα. Διαγνώστηκε με Ολιγο-ασθενοτερατοζωοσπερμία (OAT) με χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων 9 εκατομμυρίων. Απλά ήθελα να κλάψω. Ήταν πολύ δύσκολο. Ο γιατρός γονιμότητας μας συνέστησε Profertil πριν δοκιμάσει ακόμη τη θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης επειδή είχε πολύ καλές εμπειρίες με τους ασθενείς του που χρησιμοποιούν το προϊόν στην κλινική γονιμότητάς του. Στην αρχή ήμασταν δύσπιστοι, αλλά τι είχαμε να χάσουμε στην κατάστασή μας; Τίποτε. Μετά από 8 εβδομάδες λήψης Profertil, ο σύζυγός μου επέστρεψε στο Γιατρό για ένα νέο Σπερμοδιάγραμμα και αυτή τη φορά, είχε αριθμό σπερματοζωαρίων 27 εκατομμυρίων. Αυτό μας έδωσε ελπίδα. Τώρα, 3 μήνες αργότερα, τελικά δούλεψε. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι! Η ανάλυση του σπέρματος έχει βελτιωθεί σημαντικά και τώρα επιτέλους θα γίνουμε γονείς! Το ΜΟΝΟ που μπορώ είναι να συστήσω το Profertil. Σας εύχομαι καλή επιτυχία και δύναμη. Τόνια.

Πηγή: schwangerschaft.gofeminin.de

“Γεια σας!”

Σίγουρα μας βοήθησε! Μετά από 2 αρνητικά ICSI, δοκιμάσαμε το Profertil για 3 μήνες. Και πραγματικά – μόλις έμεινε έγκυος χωρίς ιατρική βοήθεια! Ο γιατρός δεν μπορούσε να το πιστέψει, και νόμιζε ότι εμπλέκεται και κάποιος άλλος! Πόσο αστείο! Καλή τύχη!!

Πηγή: parents.at

«Μετά από τις αποτυχημένες θεραπείες γονιμότητας, φυσιολογική σύλληψη με Profertil»

Αγαπητή Φάιν,
μπορώ μόνο να σου πω ότι ήμασταν σε θεραπεία γονιμότητας για πάντα. Τελικά αποφάσισα ότι ήθελα μόνο να προσπαθήσω να συλλάβω φυσιολογικά ή καθόλου. Έδωσα στον άντρα μου Profertil, και κατά τη διάρκεια του 3ου μας κύκλου (της προσπάθειας φυσιολογικά με έλεγχο με Clearblue και Profertil), ήμουν έγκυος. Ο σύζυγός μου δεν είναι το είδος του ατόμου που του αρέσει να τρώει υγιεινά, και σε περιπτώσεις όπως η δική του, το Profertil μπορεί πραγματικά να συσταθεί. Υπάρχουν πολλά εξαιρετικά θρεπτικά συστατικά σε αυτό για να βοηθήσουν τα σπερματοζωάρια – κολυμβητές να αποκτήσουν τη φόρμα τους ξανά. Με τους καλύτερους χαιρετισμούς και καλή τύχη, Πέγκι

Πηγή: 9monate.de

«Πολύ καλό προϊόν»

Το σπερμοδιάγραμμά μου ήταν αρκετά κακό και ο ουρολόγος μου συνέστησε τις κάψουλες PROfertil. Μετά από περίπου 6 μήνες, έκανα ένα νέο σπερμοδιάγραμα και όλες οι τιμές έχουν βελτιωθεί σημαντικά. Πάνω απ ‘όλα, η κινητικότητα του σπέρματος έχει βελτιωθεί από 37% σε 65% !!! Μπορώ πραγματικά να συστήσω το προϊόν. Πλήρη 5 αστέρια από μένα *****

Πηγή: shop-apotheke.at

«Αύξησε τον αριθμό των σπερματοζωαρίων μου»

Δεν μπορώ να σας πω πόσες εξετάσεις έκανα και πόσα αποτελέσματα πήρα για να ενισχύσω τον χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων μου και με έκαναν να νιώθω σαν αποτυχημένος! Στο τέλος, ζητήσαμε βοήθεια από μια κλινική [γονιμότητας] και μας σύστησαν να το πάρουμε ως συμπλήρωμα. Τώρα αλλάξαμε πολλά πράγματα, μπόξερ εσώρουχα για να κρατήσει τους όρχεις δροσερούς, όχι τον φορητό υπολογιστή στην αγκαλιά, κλπ, αλλά ρεαλιστικά τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Ο αριθμός των σπερματοζωαρίων μου ανέβηκε όταν πήρα αυτά και ήταν μια μεγάλη ώθηση…. Προφανώς οι διατροφικές αλλαγές ωφέλησαν στον βελτιωμένο αριθμό σπερματοζωαρίων μου αλλά σίγουρα κάτι τόσο απλό και αποτελεσματικό όσο αυτό είναι επιλογή πρώτης γραμμής. Θα συνιστούσα αυτό το προϊόν. Έκανε αυτό που έλεγε και έχουμε ένα υγιές αγοράκι και αισθάνομαι ότι μια πιο φυσική προσέγγιση πρέπει να είναι πιο σωστή στο τέλος…”

Πηγή: stressnomore.co.uk

«Χαμηλός αριθμός σπερματοζωαρίων»

Μου είπαν ότι ο αριθμός των σπερματοζωαρίων μου ήταν χαμηλός, αλλά το σπέρμα μου ήταν εντάξει, οπότε αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε φυσικές επιλογές για να βελτιώσουμε το επίπεδο γονιμότητας. Έξι μήνες αργότερα και χωρίς ιατρική παρέμβαση ξαναέκανα τεστ και ο αριθμός των σπερματοζωαρίων μου βελτιώθηκε αισθητά. Ένα μήνα αργότερα, η γυναίκα μου ήταν έγκυος… Είμαστε και οι δύο ευγνώμονες για τις βελτιώσεις που είδαμε από αυτό το συμπλήρωμα.

Πηγή: stressnomore.co.uk

«Το καλύτερο είναι ότι περιμένουμε παιδί»

Είμαι γιατρός, αλλά ΔΕΝ χρηματοδοτούμαι από καμμία εταιρεία … η γυναίκα μου κι εγώ προσπαθούμε να μείνει έγκυος εδώ και 2 ολόκληρα χρόνια. Όπως έγραψα τον Δεκέμβριο, η ανάλυση σπέρματός μου αρχικά δεν ήταν ιδανική και τώρα είναι στα φυσιολογικά επίπεδα με αυτές τις κάψουλες… Το καλύτερο είναι ότι περιμένουμε παιδί. Επί του παρόντος 9η εβδομάδα της εγκυμοσύνης. Μπορώ μόνο να πω Profertil αξίζει μια δοκιμή και πάντα φθηνότερη από τη θεραπεία υπογονιμότητας. Καλή τύχη!

Πηγή: wunschkinder.net

«PROFERTIL®… μια θαυματουργή βελτίωση:-))))»

Γεια σε όλους
Έχω ένα γιο που είναι 8 1/2 μηνών. Αλλά έγινε με τη βοήθεια της ART. Πριν από αυτό, προσπαθήσαμε για 2 1/2 χρόνια. Το σπερμοδιάγραμμα γινόταν όλο και χειρότερο και ο ειδικός γονιμότητας είπε ότι θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε το λαχείο από το να γίνουμε γονείς με φυσικό τρόπο: – / /
… Τον Μάρτιο άρχισα να δίνω στον αγαπημένο μου PROFERTIL. Απλά με την ελπίδα ότι μερικοί ακόμα χρήσιμοι κολυμβητές μπορούν να βρεθούν στο επόμενο ICSI και ότι ο Ειδικός Αναπαραγωγής δεν θα έχει λόγο να πιεστεί. Και χθες έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης… και έδειξε «έγκυος»-)))
Σήμερα πήγα στον ειδικό γονιμότητας και επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη. Δεν μπορούσε να το πιστέψει και είπε ξανά ότι ποτέ δεν περίμενε να μείνω έγκυος φυσιολογικά!…
Είναι πραγματικά φοβερό, κερδίσαμε το λαχείο … WOW :-))))))
GGLG Nadja

Πηγή: 9monate.de

«Αρκετά χρήσιμο»

… Έχω 4 σπερμοδιαγράμματα στο παρελθόν. Άρχισα να παίρνω τα χάπια [PROFERTIL] … [τα πρώτα σπερμοδιαγράμματα] έδειξαν περίπου 8Mio \ ml, χωρίς γρήγορο σπέρμα και πολύ λίγα κινητά [σπερματοζωάρια] … τώρα έχω αγοράσει το δεύτερο πακέτο μου [του PROFERTIL] και το αποτέλεσμα είναι .. 40 εκατομμύρια / ml και 2% γρήγορα κινούμενο σπέρμα… είναι βέβαιο ότι αξίζει να δοκιμάσετε τα χάπια!

Πηγή: Amazon

«… ΔΟΥΛΕΨΕ»

Λοιπόν.. Αγόρασα το προϊόν για τον εαυτό μου, μου το σύστησε ο γιατρός επειδή η ποιότητα του σπέρματός μου ήταν φρικτή (πραγματικά, πραγματικά κακή). Μου σύστησε να το πάρω τουλάχιστον 3 μήνες λόγω του κύκλου παραγωγής [του σπέρματος]. Για τα υπόλοιπα, δεν είχα αλλάξει τίποτα (χωρίς ειδική διατροφή) – μόνο αυτό. Ξεκίνησα [παίρνοντας PROFERTIL] τον Ιούνιο… η σύζυγος έμεινε έγκυος τον Δεκέμβριο. Στην πραγματικότητα, άκουσα και από άλλους ανθρώπους ότι είχαν επίσης καλά αποτελέσματα με το Profertil… σίγουρα άξιζε τον κόπο.

Πηγή: Amazon

Τι λένε οι γιατροί για το PROFERTIL®